تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد

سندرز: برای ممنوعیت فروش سلاح تهاجمی به اسرائیل تلاش خواهم کرد

برنی سندرز بار دیگر خواستار عدم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد و گفت که اقدام تازه‌ای را ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به این رژیم آغاز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا بار دیگر خواستار عدم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد و گفت که اقدام تازه‌ای را ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به این رژیم آغاز می‌کند.

 

سندرز چهارشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وقتی به کنگره بازگردم، «قطعنامه‌های مشترک عدم تایید» را برای ممنوع کردن فروش سلاح‌های تهاجمی به اسرائیل به جریان می‌اندازم.

 

وی تاکید کرد: اما جو بایدن رئیس جمهور آمریکا باید همین الان اقدام کند. اسرائیل آشکارا قوانین آمریکا و بین‌المللی را نقض کرده و در جنگ تمام عیار خود علیه مردم فلسطین از گرسنگی به عنوان ابزاری استفاده می‌کند.

 

«قطعنامه مشترک عدم تایید» اقدامی است که بر اساس آن تصمیم‌های یک نهاد فدرال لغو می‌شود و نهاد مذکور را ملزم می‌کند که برای اتخاذ تصمیم‌های مشابه در آینده ابتدا مجوز‌های لازم را دریافت کند. هدف سندرز از این اقدام منع کردن نهاد‌های آمریکایی از جمله وزارتخانه‌های خارجه و دفاع از فروش سلاح تهاجمی به اسرائیل است.

 

سندرز در ماه سپتامبر نیز لایحه‌ای را برای ممنوع کردن فروش بیش از ۲۰ میلیارد دلار سلاح آمریکایی به اسرائیل ارائه کرد.

 

وی پیشتر با بیان اینکه «دیگر پولی برای ماشین جنگی نتانیاهو وجود ندارد» تاکید کرد: مردم آمریکا از جنگ وحشیانه بنیامین نتانیاهو در غزه حمایت نمی‌کنند.

 

رسانه‌های آمریکایی روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کردند دولت جو بایدن در این هفته فشار بر اسرائیل را برای بهبود شرایط وخیم غیرنظامیان در نوار غزه به شدت تشدید کرد و هشدار داد که اگر جریان کمک‌های بشردوستانه در داخل نوار غزه ظرف یک‌ماه افزایش نیابد، مجبور خواهد شد اقدامات تنبیهی از جمله تعلیق کمک‌های نظامی به اسرائیل را انجام دهد.

 

به گفته دو مقام آمریکایی که نام آنها فاش نشده است، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه و لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در نامه‌ای در ۱۳ اکتبر به مقامات بلندپایه اسرائیل، خواستار اقدامات فوری برای اطمینان از دسترسی غیرنظامیان به غذا و سایر ملزومات شدند و بی قانونی و اقدامات دولت اسرائیل که منجر به بدتر شدن شرایط شده است را مورد انتقاد قرار دادند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر